Com inserir un PowerPoint en un bloc?

Una de les maneres per inserir una presentació de PowerPoint en un bloc (tal com va fer el Manel en el post: 20 consells per a ser un bon model de l’ús de les TICs a l’aula i jo mateixa, en aquest post) és a través del Slideshare: un sitio web que permet exposar i compartir documents com PowePoint, PDF o presentacions fetes amb OpenOffice (fins a 20 Mb).

Té dues característiques importants: és gratuït i fàcil de fer servir. Hi ha molts tutorials per aprendre a fer servir SlideShare, he triat aquest perquè el trobo molt clar, però com aquesta és una apreciació personal si no us agrada o no el trobeu prou entenedor, la culpa no és del SlideShare sinó de la meva tria, utilitzeu el Google, escriviu “tutorial slideshare” i voilà.

2 Responses to Com inserir un PowerPoint en un bloc?

  1. SlideShare, per la seva versatilitat i facilitat d’ús, és ara per ara una de les millors aplicacions per compartir les nostres presentacions ja estiguin realitzades amb powerpoint o inclús amb Keynote. És recomenable no emprar molts efectes ni transicions espectaculars a la nostra presentació, bàsicament perque slideshare no les aplicarà i per contra poden trastocar la mateixa. Ah! i recordeu que a SlideShare també podeu pujar i compartir arxius amb format pdf, que després es visualitzaran com a una presentació vertical enlloc d’horitzontal. 🙂

  2. Retroenllaç: Un conte inserit al blog en una presentació de diapositives | INNOVASAK

Deixa un comentari