Wikispaces

Fem un treball en grup? O hi anem més enllà i fem un treball col·laboratiu? En qualsevol cas aquesta eina ens aporta un espai on podem desar el treball fet, compartir-lo amb els altres membres de la classe o amb el públic en general. Podem publicar i  editar textos, fotografies, arxius d’áudio i de vídeo. Tots els alumnes poden mostrar el seu treball i editar el de qualsevol altre membre del grup. El mestre pot seguir i o contolar les aportacions de cadascú. Hem fet servir aquesta eina a l’àrea de matemàtiques de 1r i 2n d’ESO i a la matèria optativa  de llatí d’ESO 4 amb resultats positius i us convidem a conéixer-la. I, els alumnes d’ESO 4 estan fent entrades a la Wiki més famosa de totes, la Wikipèdia.

Podeu veure el nostre treball seguint els següents enllaços.

fun-with-numbers

eso2cc.wikispaces.com/

roma-segle-xxi

One Response to Wikispaces

  1. Lligant de ple amb el contingut de l’entrada, el treball en grup o col.laboratiu, us deixo aquest enllaç de “what’s new” amb 6 aplicacions per poder desenvolupar aquests tipus de metodologia:
    http://wwwhatsnew.com/2012/02/09/6-herramientas-para-gestionar-trabajos-en-grupo-especialmente-educativos/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+WwwhatsNew+%28Wwwhat%27s+new%3F+-+Aplicaciones+Web+gratuitas%29

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: