Concurs de Bones Pràctiques TIC del Consorci d’educació de Barcelona


El Consorci d’Educació de Barcelona convoca aquest curs 2015-2016 el VI Concurs de Bones Pràctiques en l’ús de tecnologia educativa per als centres docents de la ciutat de Barcelona.

Objectiu de la convocatòria

  • Promoure el bon ús de les tecnologies de la informació i la comunicació i les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement (TIC/TAC).

  • Presentar experiències educatives innovadores dins de la pràctica docent educativa dutes a terme en els últims cursos escolars, per tal de difondre-les a la comunitat.

Inscripció

De l’1 de març al 22 de maig de 2016.

Presentació de treballs

La participació en el concurs es farà mitjançant un formulari d’inscripció en línia el qual recollirà les dades bàsiques del treball presentat.

Segueix-nos al twitter: #VIConcursbpCEB

AMPLIAT EL PLAÇ D'INSCRIPCIÓ FINS EL 22 DE MAIG

 

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: