Reeder 2 – seguiment RSS

reeder-iconAmb el tancament de Google Reader el juliol passat, moltes plataformes que depenien del canal de subscripció de Google han hagut de cercar alternatives o simplement morir amb el tancament del “gegant”.

Això és el que ens ha passat amb l’app  FeeddlerPro, que utilitzaven els nostres alumnes per fer el seguiment de notícies publicades als blogs d’escola.

En el seu lloc, ara emprem Reeder2, una de les alternatives més completes actualment. D’una banda permet enllaçar les subscripcions RSS què tinguem a d’altres plataformes com Feedly, Feedbin… Però també, i força interessant en entorn escolar, permet crear un canal propi de subscripció en local.

El següent vídeo mostra el tutorial per a què els alumnes creïn el seu propi canal de subscripció, i alhora els ensenya els aspectes més bàsics del funcionament de l’aplicació.

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: