Transferència dels correus de qualsevol plataforma a un compte Gmail

El correu electrònic ha evolucionat els darrers anys en molts sentits, però el més visible per a la majoria d’usuaris ha estat l’augment de la capacitat de la bústia de correu. Actualment, hi ha clients de correu online gratuïts que ens permeten emmagatzemar fins a 8 Gb d’informació a les bústies, com per exemple Gmail, per la qual cosa molts de nosatres hem optat per fer servir aquests espais com a “armaris” on guardem missatges i arxius (adjunts) per poder-los recuperar quan calgui, estalviant-nos així la feina d’anar buidant elcorreu en carpetes del nostre equip o al núvol.

Aquesta ,manera de treballar té dos grans perills:  un és que el servidor tanqui o el tanquin sense previ avís, com va passar amb Megaupload, amb la qual cosa ho hem perdut tot; l’altre és que hi hagi un avís del tancament o bé que nosaltres decidim canviar a un altre servidor. En qualsevol cas,  se’ns presenta el problema de migrar tots els missatges que tenim emmagatzemants d’una manera àgil.

En aquest sentit, Google ha fet els deures, ha incorporat al seu gestor de correu una eina que permet aquesta migració. Podeu trobar una guia del funcionament d’aquesta eina a aquest apartat de l’ajuda de Google.

Un exemple d’aquesta necessitat és el cas concret d’un canvi en la plataforma digital que fa servir el centre per gestionar el seu funcionament. A l’escola Sadako, ens hem trobat davant la necessitat de migrar el correu de Pedagogia Interactiva a un altre servidor, en aquest cas Google, i hem elaborat dos vídeo – tutorials que ajuden a fer les dues accions necessàries:

Quant a jordibermudez
Mestre d'educació primària a l'Escola Sadako.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: