Bona pràctica TIC – implementació de tauletes a la secundària

Aquest curs 2012/13 hem desenvolupat diferents projectes i propostes TIC a l’escola, les més destacades serien: sumar-nos com a membres de la Fundació Trams, implementació d’un bloc a cada curs de l’escola, canvi de plataforma digital educativa, adscriure’ns a una compte Google Apps Educació, e implementar ipads a primer de l’ESO en substitució dels netbooks del programa Educat 1×1.

Aquest darrer projecte és un dels que presentem al Concurs Bones Pràctiques TIC del Consorci d’Educació de Barcelona. Amb aquest article volem donar a conèixer el nostre projecte.

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

2 Responses to Bona pràctica TIC – implementació de tauletes a la secundària

  1. Espectacular presentació, moltes felicitats.

  2. Retroenllaç: 🎨 Crea un vídeo 📹 genial 🌟 amb 6️⃣ pasos | AmicsDeLesTIC's

Deixa un comentari