Actualització ofimàtica de Google Drive per l’iPad

Aquesta setmana Google ha actualitzat les seves tres eines d’ofimàtica per iOS. Són petites millores, però alguna prou interessant, sobretot per la dinàmica que tenim establerta al nostre centre. Em refereixo sobretot a la possibilitat que ara ens dona de poder editar les taules que teniem inserides en un document de text. Fins ara això no era possible fer-ho fàcilment des de l’iPad, doncs l’app sols ens permetia visualitzar la taula sense opció per editar-la. Per fer-ho havíem d’obrir el document al navegador, i així i tot no era tampoc gaire óptima la seva edició.

Amb aqueta nova actualització, ara podrem visualitzar les taules, editar i donar format al text que inserim dintre les cel.les. Una bona notícia! Ara fer i refer les SD serà més fàcil… 😉

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

One Response to Actualització ofimàtica de Google Drive per l’iPad

  1. Retroenllaç: Actualització ofimàtica de Google Drive per l’iPad | 2puntZero...

Deixa un comentari