Design Evo, una Web App per crear el teu logotip

Sovint ens costa ser creatius a l’hora de crear logotips ja que no sempre és fàcil trobar la forma Captura de pantalla 2018-02-28 a les 13.11.14

que ens encaixa amb el que hem pensat, o directament no se’ns acut com portar al paper el que tenim al cap. A més a més les aplcacions que ja coneixem, com ara pixlr o canva no sempre permeten combinar de manera fàcil, ràpida i intuïtiva formes, text i imatges.

Desing Evo és una Web App que ens permet triar entre multitud de logos predefeinits i a la vegada ens permet alguna customització de la plantilla que triem. Així podem triar entre diferents catergories per tal de trobar les formes que millor ens encaixen. La majoria de dissenys són força senzills però ens poden servir com a base per a desenvolupar una idea més complexa o directament per sortir del pas quan no estem insporats.

Captura de pantalla 2018-02-28 a les 13.10.24

Com sempre passa amb aquest tipus d’Aplicacions, la versió gratuïta té algunes limitacions. En aquest cas no cal que ens registrem ni donem les nostres dades per fer-ne ús, però si volem generar logos en alta resolució aptes per a ser impresos, o fons transparents mitjançant arxius PNG caldrà optar per les versions de pagament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: