SpeakPipe – dóna veu als comentaris!

SpeakPipe és un servei que ens permet inserir al nostre blog o pàgina web, un botó amb el qual els nostres visitants poden deixar comentaris de veu.

Pot ser una alternativa al tradicional comentari de text per recollir aportacions dels lectors, dubtes dels alumnes… emprant una altra manera més ràpida i dinàmica al ser compatible també amb dispositius mòbils mitjançant la pròpia app de SpeakPipe (iOS – Android). Els missatges els rebem via correu electrònic, i els podrem escoltar i inclús respondre des del mateix correu, així com descarregar l’arxiu o consultar-lo al nostre compte de la plataforma on quedarà arxivat.

Per poder inserir un botó de SpeakPipe necessitarem crear un compte, però els nostres lectors o alumnes no en necessitaran cap per fer-ne ús i enregistrar els missatges de veu. Com tantes plataformes ofereix una opció bàsica gratuïta, i a partir d’aquí diferents opcions de pagament que milloren la capacitat d’emmagatzematge de minuts d’àudio a la plataforma, durada dels missatges i opcions de personalització dels botons a inserir.
Els tres tipus de botó o enllaços que podem fer ús són:
1- Inline Widget – insereix directament al teu lloc web un quadre amb l’enllaç.
2- Dialog Widget – insereix un botó d’enllaç al lateral del teu lloc web.
3- VoiceMail Page – crea una pàgina personal a SpeakPipe sense necessitat d’instal·lar res al teu lloc web, i comparteix l’enllaç amb els seus alumnes, que poden utilitzar-lo per enviar-te missatges de veu.

Inline Widget

Dialog Widget

Dialog Widget

Page

VoiceMail Page

 

La versió gratuïta dona l’opció d’inserir els tres tipus de botons o enllaços però no de personalitzar-los com amb les versions de pagament. En voler deixar un missatge, a un ordinador s’obrirà una finestra emergent per deixar el comentari i des d’un dispositiu mòbil et derivarà a l’app. Que et sembla aquesta opció per deixar comentaris? Deixem el teu missatge al següent enllaç i així també coneixeràs millor como funciona SpeakPipe… 😉

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

One Response to SpeakPipe – dóna veu als comentaris!

  1. Retroenllaç: SpeakPipe – dóna veu als comentaris! | Recursos TIC / TAC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: