Primer premi “Escuelas para la sociedad digital” de Fundación Telefónica

1000 grues

FullSizeRenderAvui la nostra escola ha estat guardonada amb el primer premi “Escuelas para la sociedad Digital 2015” de la Fundació Telefónica, amb la categoria d’escoles concertades i privades.

Us adjuntem un fragment de l’entrevista que van fer a la Marta Segura, mestra de primària, en el decurs de la jornada d’avaluació final, celebrada a Bilbao el passat mes de novembre.

També podeu trobar més informació de tot el procés del premi i els 6 centres guanyadors en les diferents categories a l’enllaç de la següent imatge.

FullSizeRender

View original post

Anuncis

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: