Scannable, una aplicació d’escaneig per l’Ipad

Escannable és una aplicació que Evernote va desenvolupar per escanejar documents amb l’Ipad i Iphone. Ens permet digitalitzar fulls individuals o documents de més d’un full de manera fàcil amb la possibilitat de compartir-la amb altres serveis compatibles d’emmagatzematge al núvol.

No cal tenir compte a Evernote per poder escanejar, tot i que el fet de tenir-la ens ofereix noves opcions i sincronització entre els dos serveis.

Quan obrim l’aplicació se’ns obre directament la càmera, la qual detecta automàticament la grandària de qualsevol document, el retalla i l’incorpora en miniatura a la part de baix de la pantalla per poder seguir escanejant. També ens permet ajustar els paràmetres manualment.Per escanejar diferents fulls del mateix document, només cal anar passant l’Ipad per sobre i Scannable s’encarrega d’anar annexant fulls al document.

Quan ja tenim la captura del document ens apareixeran totes les opcions per desar-lo i compartir-lo.

Scannable fa la conversió del format del document en funció de la destinació de manera automàtica: PDF si el volem enviar per correu electrònic o JPG si el volem desar al rodet de fotos. També el podem desar a diversos serveis d’emmagatzemament com iCloud DriveGoogle DriveDropboxOneDrive i Box, o bé el podem compartir a xarxes socials i altres seveis compatibles.

Una petita mostra del seu funcionament:

Descarga | Scannable

(Font: http://www.applesfera.com)

Quant a jordibermudez
Mestre d'educació primària a l'Escola Sadako.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: