WordPress Català – un nou espai de trobada…

FullSizeRender

Avui us vull presentar un nou espai, WordPress Català, neix amb la finalitat de donar a conèixer la publicació web com recurs educatiu amb l’eina de WorPress.com. Amb una doble funcionalitat, d’una banda que serveixi de recurs per fer un aprenentatge de l’eina tant per docents com alumnes, i de l’altra de convertir-se en un espai viu i dinàmic on poder trobar i sobretot compartir, experiències, materials… amb l’ús dels blogs com a recurs educatiu, independentment de la plataforma emprada.

Us convido així, a què en doneu una ullada i sobretot també animar-vos a què aporteu els vostres continguts, per fer-ho sols cal anar a la secció Comparteix i fer la vostra aportació.

Us animeu? 😉

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: