A qui seguir?

Un dels majors problemes que tenim els mestres que fem servir el Timeline de Twitter amb finalitats professionals és la tria d’un conjunt no massa gran de piuladors als que puguem llegir i que ens aportin informació valuosa per a la nostra formació continua com a mestres. El mateix ens pot passar en triar els blogs que volem seguir amb aquest objectiu formatiu. I és que la gran diferència entre el nostre claustre virtual (així anomena Jordi Adell als companys de viatge professional que tenim a les xarxes socials) i “l’altre claustre” és la possibilitat de triar-lo.

Amb la intenció de col·laborar en aquesta tria, comento tres usuaris de Twiter i tres blogs que crec que poden tenir interès per a un mestre de Matemàtiques:

  • @creamat1 compte del Centre de recursos per ensenyar i aprendre matemàtiques del Departament d’Ensenyament a travès del qual ens mantenen informats d’activitats de formació i suggereixen bons recursos per portar a l’aula, tant de primària com de secundària
  • @tocamates compte del Joseángel Murcia que proposa reptes interessants per als més petits
  • @Simon_Gregg compte d’un mestre de 4t de primària de Toulouse, apasionat per les Matemàtiques i per explicar la seva feina a la xarxa.
  • NRICH blog del projecte de la Universitat de Cambridge per a l’enriquiment d’activitats matemàtiques a l’aula
  • Starter of the day una col·lecció fantàstica de petites activitats per començar la classe
  • Pure Numbers Daily blog un blog que cada dia publica una igualtat numèrica a partir de les xifres que indiquen la data del dia (per exemple, avui, 4/26/15 proposen 4 – 2 = 6 + 1 – 5,  (4 + 2) / 6 = 1^5  i  √4 = 2 = 6 + 1 – 5)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: