Workflow – productivitat a l’iPad

Imatge via  LifeHacker

Imatge via LifeHacker

Un dels objectius de l’ús de la tecnologia en entorns educatius, com també ho és fonamentalment en entorns professionals,  és facilitar i agilitzar processos diversos. En definitiva, la tecnologia ens hauria de facilitar les nostres tasques i fer-nos més productius… Algú pensarà que sovint és tot el contrari, però això ja seria tema d’un altre article i entraria de ple en l’altre gran objectiu de la introducció d’aquestes tecnologies a les escoles, ensenyar a fer-ne un bon ús.

Avui però, us presento l’app Workflow per l’iPad, aquesta app ens permet automatitzar fluxos i accions fàcilment, similar al que vam veure amb IFTTT. És cert que en aquest tipus d’aplicacions has de veure-li la utilitat, i que d’entrada requereixen dedicar-lis una estona per crear les nostres accions, tot i que en molts casos ja pots emprar les creades per la mateixa plataforma o compartides per altres usuaris.

Al següent llistat trobaràs tot un seguit d’exemples que ben segur algun et podria ser útil, i tan fàcil com amb un “click” o “tap”!

  • Guardar les imatges d’una pàgina web
  • Crear un PDF d’una pàgina web i enviar-lo al nostre Drive
  • Pujar fotos del nostre Rodet al Dropbox i eliminar-les després de l’ipad
  • Obtenir el codi HTML d’un vídeo de YouTube per fer una entrada al blog

I molts més! Si vols veure més exemples i una magnífica anàlisi de l’aplicació Workflow no deixis de llegir el següent article d’Asier Garcia.

Aquí pots trobar l’enllaç per descarregar l’app Workflow (2.99€)

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: