Skype Translator – els idiomes ja no seran una barrera…

Heu vist la pel·lícula Snowpiercer? Ens mostra un fred i desolador futur de la terra i la humanitat. Els dos protagonistes, un occidental i un asiàtic, es comuniquen emprant una màquina que tradueix en temps real l’idioma de l’emissor al del receptor (anglès<->japonès).

De fet, actualment ja existeixen iniciatives en aquest sentit, i una d’elles és la que us presento en aquest article. Es tracta de Skype Translator, on a la videoconferència de la companyia pionera, se li suma la traducció en temps real tant de l’àudio com de la transcripció del mateix. Una passada! Mireu el vídeo de promoció:

Entren ganes de fer-lo servir ja oi…? Per fer-ho cal registrar-se a la plataforma específica, i esperar a rebre una invitació, imagino per no col·lapsar el servei. D’entrada aquesta fase Beta, sols es pot emprar a ordinadors amb els darrers SO de Windows (cal recordar que és el propietari de Skype), i per més endavant anuncien la seva extensió a dispositius OS, iOS i Android.

A la següent imatge també podeu veure els idiomes que actualment pot traduir entre si

Sembla que queda menys perquè els idiomes no siguin una barrera per comunicar-se…

 

 

 

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: