Com afegir fonts adicionals al nostre iPad (Massallera)

pissarra1A l’iPad, les diferents apps que ens permeten editar text (Pages, Pic Collage, ExplainEverything…) porten incloses les seves fonts d’estil de text. En la majoria dels casos la llista és prou extensa i variada perquè no necessitem fonts addicionals. Pot passar, com ha estat el nostre cas, que no disposéssim de la font adequada per treballar amb els ipads en alguns curos i/o situacions concretes. És el cas dels més petits, on la manca d’una font de lletra lligada, com la Massallera, ens dificultava l”ús de l’eina pel desenvolupament d’alguns projectes. A la xarxa podem trobar llocs web on descarregar fonts addicionals. Aquest procés es pot fer directament des del navegador al nostre ordinador, però no així a l’iPad.

Si voleu afegir fonts addicionals al vostre iPad, a continuació us adjuntem un tutorial, creat per l’Anna Padilla (@apadillabcn) que explica pas a pas com fer-ho. Feu “click” o “tap” a la següent imatge per veure el tutorial.

Captura de pantalla 2014-11-26 a les 13.15.25

Si no podeu fer tot el procès perquè no teniu un Mac, o manca de temps… i us agradaria disposar, com nosaltres de la lletra Massallera, us adjuntem l’arxiu per obrir-lo directament a l’iPad. Gentilesa també de l’Anna! 🙂

Lletra Massallera x iPad

Anuncis

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

2 Responses to Com afegir fonts adicionals al nostre iPad (Massallera)

 1. joanmibars says:

  Sense Mac no es pot fer, oi?

  Enviat des del meu iPad

  El 26/11/2014, a les 19.16, AmicsDeLesTIC’s va escriure: > >

  • No Joan Manel, el programa Configurator sols està per Mac… 😦
   Així i tot si volguessis alguna font en concret ens ho dius i podríem configurar-la per descarregar-la a l’ipad, com hem fet amb la Massallera.
   Fins aviat,
   😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: