iPad – gestió al núvol d’arxius

Treballar amb els ipads a l’escola, comporta als alumnes conèixer i desenvolupar competències associades a les característiques i ús del dispositiu. Una prou important  és la que fa referència a la sincronització i emmagatzematge d’arxius al núvol. Aquest flux serà necessari tant per tenir còpies dels arxius, com alhora alliberar espai de la capacitat de l’iPad (la majoria amb 16Gb).

La plataforma que recomanem com a núvol és el Drive de Google. A escola, el fet de tenir una compte a Google Apps for Education, ens permet disposar de 30Gb d’emmagatzematge per cada alumne. Molt superior als 5Gb de l’iCloud. Aquest procés però no és automàtic, sino que s’ha d’activar pel mateix usuari.

A la següent imatge podeu veure quin és el flux, que recomanem a escola, per carregar arxius al núvol des de l’iPad. I a continuació podeu veure dos tutorials, el primer com fer aquest procés amb les fotos, i al segon amb altres tipus d’arxius.

núvol_iPad

.


.

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

One Response to iPad – gestió al núvol d’arxius

  1. Retroenllaç: iPad – gestió al núvol d’arxius | 2puntZero...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: