Optimitza la bateria de l’ipad

photo credit: foxbert via photopin cc

photo credit: foxbert via photopin cc

L’ipad ens ofereix una autonomia de la seva bateria força llarga (8/10 hores), i per tant d’entrada suficient per cobrir la jornada escolar. Tot i així és interessant seguir alguns consells per consumir-ne menys al llarg de la jornada, i alhora també allargar la vida útil del dispositiu.

Al següent enllaç trobareu un article, del blog ipaderos, molt complet amb tot d’aspectes a tenir presents per ajudar a aquest menor consum.

17 trucos para ahorrar batería en iOS 8

Al final de l’article, l’autor, fa menció a desactivar el Bluetooth com a una opció d’estalvi. En el mateix escrit, ens comenta que per ell no és prioritari donat l’ús que en fa del dispositiu (imaginem que treballa sovint enllaçat a algun teclat). A escola, però, si que us recomanem que el tingueu sempre desactivat. Doncs generalment no en fem cap ús, i per contra suposa un consum de bateria considerable.

Anuncis

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: