Millora la gestió de correu a Mail de iOS – correus No Llegits

Les vacances, són un bon moment per a posar al dia tasques pendents, que durant el curs no troben l'espai per a dur-se a terme…

Una d'elles, tal com ja em proposava al mes de gener a “Les 10+1 apps més útils del 2013“, era implementar Mailbox per millorar la tediosa tasca de la gestió dels correus.

Doncs bé, en el procés de traspàs de l'aplicació Mail, que fins ara emprava, a Mailbox, he descobert una utilitat de la primera que m'havia passat per alt, i crec que pot ser d'interès per aquells que l'utilitzeu. Em refereixo a filtrar la bústia de correu, mostrant sols els correus “No llegits“. Potser no és el cas, però si a l'igual que jo, us ha passat per alt aquesta opció i voleu saber com implementar-la, seguiu els següents pasos.

Tot i haver-la descobert tard, espero us pugui ser d'utilitat. Per la meva part més endavant us explicaré l'experiència d'emprar Mailbox com a nou gestor de correu, potser en acabar el primer trimestre del nou curs. De moment, si en voleu conèixer alguna cosa més…

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

One Response to Millora la gestió de correu a Mail de iOS – correus No Llegits

  1. Retroenllaç: Millora la gestió de correu a Mail de iOS – correus No Llegits | 2puntZero...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: