Comprimeix fàcilment vídeos a l’iPad

Quan enregistrem vídeos amb la càmera de l'iPad, no podem escollir la qualitat dels mateixos. A més a més, la cada cop major qualitat de la càmera, fa que a mesura que anem acumulant gravacions puguem tenir problemes de capacitat al nostre iPad. A la nostra escola alguns alumnes i docents han patit aquest contratemps, en tenir la majoria ipads amb 16Gb de capacitat.

Comprimir aquests vídeos del nostre Rodet podria ser una bona solució. Per fer-ho, una eina senzilla i gratuïta pot ser Video Compressor.

Video Compressor ens permet reduir el pes de l'arxiu, escollint entre tres mides diferents. De l'arxiu que comprimirem se'n guardarà una còpia al nostre Rodet.

Una eina interessant, tant per “aprimar” el nostre ipad, com per aconseguir reduir el pes de vídeos per compartir o guardar al núvol, fent que aquest procés sigui més àgil…

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

One Response to Comprimeix fàcilment vídeos a l’iPad

  1. Retroenllaç: Comprimeix fàcilment vídeos a l’iPad | 2puntZero...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: