Keynote – 3 utilitats per presentar millor

Amb l'app Keynote per l'iPad podrem crear presentacions vistoses d'una forma àgil i senzilla. Si la finalitat de les mateixes és presentar-les davant una audiència (classe, conferència…) serà bo tenir present algunes utilitats que ens ajudaran a millorar-ne l'exposició.

1- Notes del presentador

L'app Keynote també permet adjuntar notes a cada diapositiva, i fer aquelles petites anotacions que ens pautin i ens ajudin a no oblidar res en la nostra exposició.

2- Ressaltar amb un punter o dibuix

Podem destacar alguna part de la diapositiva emprant l'efecte de làser, lliscant el dit sobre la pantalla de l'iPad, o bé fer dibuixos marcant o escrivint amb alguns dels set colors diferents.

3- Control remot de la projecció

Si podem projectar amb el nostre ipad sense fils (amb AirPlay i un dispositiu compatible com un AppleTV) la veritat és que perd sentit emprar aquesta utilitat. Però si no tenim més remei que projectar enllaçats amb un cable, llavors podrem emprar un segon ipad (o dispositiu iOS) com a control remot. Això ens permetrà no restar lligats al nostre aparell i disposar de llibertat de moviments.

Evidentment, que aquestes utilitats, més de caràcter tècnic, ens poden ajudar a la nostra presentació en públic; però seran més cabdals aspectes com el disseny de la mateixa presentació o d'oratòria de la nostra exposició. En aquest sentit us recomano que consulteu el blog d'en Roger Prat, Presentable, on trobareu un munt d'informació sobre el tema.

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

3 Responses to Keynote – 3 utilitats per presentar millor

  1. Retroenllaç: Keynote – 3 utilitats per presentar millor | 2puntZero...

  2. Retroenllaç: Les presentacions com a suport de la comunicació oral | INNOVASAK

  3. Retroenllaç: Ús dels tutorials com a eina d’aprenentatge | INNOVASAK

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: