Keynote – 3 utilitats per presentar millor

Amb l'app Keynote per l'iPad podrem crear presentacions vistoses d'una forma àgil i senzilla. Si la finalitat de les mateixes és presentar-les davant una audiència (classe, conferència…) serà bo tenir present algunes utilitats que ens ajudaran a millorar-ne l'exposició.

1- Notes del presentador

L'app Keynote també permet adjuntar notes a cada diapositiva, i fer aquelles petites anotacions que ens pautin i ens ajudin a no oblidar res en la nostra exposició.

2- Ressaltar amb un punter o dibuix

Podem destacar alguna part de la diapositiva emprant l'efecte de làser, lliscant el dit sobre la pantalla de l'iPad, o bé fer dibuixos marcant o escrivint amb alguns dels set colors diferents.

3- Control remot de la projecció

Si podem projectar amb el nostre ipad sense fils (amb AirPlay i un dispositiu compatible com un AppleTV) la veritat és que perd sentit emprar aquesta utilitat. Però si no tenim més remei que projectar enllaçats amb un cable, llavors podrem emprar un segon ipad (o dispositiu iOS) com a control remot. Això ens permetrà no restar lligats al nostre aparell i disposar de llibertat de moviments.

Evidentment, que aquestes utilitats, més de caràcter tècnic, ens poden ajudar a la nostra presentació en públic; però seran més cabdals aspectes com el disseny de la mateixa presentació o d'oratòria de la nostra exposició. En aquest sentit us recomano que consulteu el blog d'en Roger Prat, Presentable, on trobareu un munt d'informació sobre el tema.

 

About these ads

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 235 other followers

%d bloggers like this: