5SAK – 3r premi al Concurs Bones Pràctiques TIC

Avui és un dia de satisfacció, ja que el projecte 5SAKeMagazine de l’escola Sadako ha estat premiat amb un tercer premi al Concurs de Bones Pràctiques TIC del Consorci d’Educació de Barcelona.

És un premi, d’entrada, a tot el conjunt de nois i noies de segon de l’ESO que cada trimestre han desenvolupat el projecte, amb un grau d’implicació i motivació molt elevat.

És un premi, també, al tarannà del centre, per apostar per projectes innovadors i alhora arriscats, amb l’objectiu d’apropar als alumnes nous escenaris d’aprenentatge.

És un premi a l’impuls de les TIC, com a eina excel·lent, del treball d’un nombre divers i important de competències bàsiques. I com a catalitzadores de noves metodologies i dinàmiques de treball.

És un premi a l’ús i introducció de dispositius mòbils a l’aula, mostrant el potencial que el seu ús àgil i divers pot oferir.

Com a responsable del projecte, també ha estat un dia de satisfacció personal, agraeixo molt el premi del CEB, i sobretot em sento afortunat i rebo com un regal la possibilitat de poder desenvolupar-lo.

Us adjunto la documentació del projecte 5SAKeMagazine, i no deixeu de veure els informatius dels alumnes…

Anuncis

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

10 Responses to 5SAK – 3r premi al Concurs Bones Pràctiques TIC

 1. Manel!!!!! Moltes felicitats. Em sento molt orgullós d’haver seguit com es gestava aquest projecte, alumnes de l’ESO, Manel, sou uns craks!!!

 2. Felicitats per tots i totes!

 3. martasegurag says:

  Doncs sí, quin gran regal! Per molts de nosaltres el regal és poder compartir la feina amb algú que s’entusiasma amb allò que fa i ho transmet amb il·lusió i optimisme, generant que els qui l’envolten s’acabin apuntant a l’aventura. Moltes felicitats Manel i gràcies, és un privilegi poder aprendre al teu costat!

 4. Retroenllaç: 5SAK – 3r premi al Concurs Bones Pràctiques TIC | 2puntZero...

 5. Enhorabona a tots i a totes!!!!

 6. joanmibars says:

  Felicitats, Manel!!! Com t’ho curres!

 7. Núria Miñana says:

  Moltes Felicitats Manel i a tots els alumnes de 2n d’ESO per la feinada que ha suposat aquest projecte. Sens dubte és molt engrescador aprendre d’aquesta manera. Endavant!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: