Com fer subcarpetes d’aplicacions a l’iPad

La setmana passada vàrem esbrinar la possibilitat de com poder fer subcarpetas a la pantalla de l’iPad. Com sabeu l’iPad ens permet agrupar apps, o links en forma d’apps, a una carpeta. I això ens pot ajudar a una millor organització i classificació de les nostres apps i pantalles. Però el que no és possible és posar una carpeta dintre d’una altra, i així poder subclassificar segons ens convingui. I això realment com a utilitat del sistema no és possible fer-ho, però hem trobat una errada del S.O. on, amb la combinació de la tecla “Inici” i un tap sostingut a la carpeta que volem convertir en subcarpeta, la podrem arrossegar dintre d’una altra carpeta. Al següent vídeo us mostrem com es fa.

De moment funciona! Caldrà veure que succeeix en una pròxima actualització del sistema operatiu…

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

2 Responses to Com fer subcarpetes d’aplicacions a l’iPad

  1. Amb l’actualitzacio a 7.1 de iOS, s’ha corretgit aquest bug. Però els companys de “ipaderos” han trobat una nova manera, que ens mostren al següent vídeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: