Taller de Nadal amb ipads

Aquest dissabte vam celebrar a escola el “Matí de Nadal“, una festa amb activitats i tallers diversos, cantata de nadales i una xocolatada, en què participa tot el centre. És un agradable entorn per trobar mestres, famílies i per descomptat alumnes i exalumnes.

Aquest any una de les novetats ha estat un taller amb ipads. Així és com ho vam planificar:

– Al passadís, entrant a l'aula, penjarem a la paret la silueta d'un arbre de Nadal, que estava ple de marcadors de RA (realitat augmentada) i un codi QR perquè les famílies puguin descarregar l'aplicació, Chritsmas AR, i així poder visualitzar l'arbre amb els seus adorns virtuals.

– Dins de l'aula vam oferir dos tallers:
1. Amb l'aplicació colar Mix 3D, on els nens i nenes poden pintar amb llapis unes plantilles en paper, que després al escanejar amb l'aplicació cobren vida, i els nanos al·lucinen!

2. Amb l'aplicació Foldify, decoraven a l'iPad la plantilla d'una figura: arbre de Nadal, cor… pintant, enganxant adhesius … Un cop acabat l'enviaven a imprimir en paper bàsic, i després el retallaven i enganxaven per construir la figura.

Al final? Una combinació excel.lent entre tecnologia i manualitats, on els nens i nenes van gaudir de les dues! Com podeu veure en aquest curt vídeo …

 

Aquest taller el vam planificar:
Jordi Bermudez
Marc Fernández
Pau Nin
Manel Sayrach

Pots llegir aquesta entrada en castellà a Proyecto Guappis

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: