Instashare – app per compartir arxius

Amb la darrera actualització de iOS 7, una de les novetats interessants és l'utilitat AirDrop del nou sistema operatiu. Aquesta utilitat permet compartir arxius entre ipads, emprant la connexió Bluetooth o WiFi, d'una forma fàcil i ràpida, i segurament en un futur també amb ordinadors OSX. Però malauradament AirDrop sols és compatible amb els ipads de 4ª generació… per tant no ens és útil a l'escola, on la majoria d'alumnes i mestrès disposem d'un iPad2.

En el seu lloc el que podem fer servir serà l'app Instashare, amb una versió gratuïta i la complerta a 0,89€. Ens permet fer el mateix que l'utilitat AirDrop, tant entre ipads que tinguin instalada l'aplicació, com amb ordinadors Mac.

Tot i que el seu ús és molt senzill us adjunto el següent video per que veieu com funciona

 

About these ads

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 238 other followers

%d bloggers like this: