Instashare – app per compartir arxius

Amb la darrera actualització de iOS 7, una de les novetats interessants és l'utilitat AirDrop del nou sistema operatiu. Aquesta utilitat permet compartir arxius entre ipads, emprant la connexió Bluetooth o WiFi, d'una forma fàcil i ràpida, i segurament en un futur també amb ordinadors OSX. Però malauradament AirDrop sols és compatible amb els ipads de 4ª generació… per tant no ens és útil a l'escola, on la majoria d'alumnes i mestrès disposem d'un iPad2.

En el seu lloc el que podem fer servir serà l'app Instashare, amb una versió gratuïta i la complerta a 0,89€. Ens permet fer el mateix que l'utilitat AirDrop, tant entre ipads que tinguin instalada l'aplicació, com amb ordinadors Mac.

Tot i que el seu ús és molt senzill us adjunto el següent video per que veieu com funciona

 

Anuncis

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: