Mailbox i Evernote a l’iPad s’actualitzen per millorar la nostra productivitat

foto còpia 2

Aquesta setmana hem rebut dues actualitzacions d'aplicacions prou importants per dedicar-lis unes línies.

D'una banda de Mailbox, una app per gestionar el nostre correu. Fa un parell de mesos que vaig escriure aquest article comentant les virtuts de l'aplicació, que aprofita els gestos tàctils del sistema operatiu d'iOS, per ajudar-nos a gestionar els nostres correus de forma àgil. Al mateix article lamentava que no estigues adaptada per l'iPad, la qual cosa la feia poc pràctica i perdia sentit la gestió que ens proposa l'aplicació. En aquesta darrera actualització els seus desenvolupadors han tret una versió per la tauleta, i això és una altra cosa!!

mailboxipad

L'interfície és similar a tots els gestors de correu, però el que la fa diferent són les accions que podem fer sobre els missatges lliscant a dreta o esquerra, podeu mirar el vídeo, que tot i ser per l'iPhone, us donarà una Idea del mateix.

Si sou usuaris d'un iPad us recomanem Mailbox, una app gratuïta i amb futur, recentment comprada per Dropbox, que us permetrà gestionar de forma molt més àgil la vostra safata d'entrada per molt plena que estigui… això si, de moment només per correus gmail, i el de l'escola Sadako ho és! 🙂

L'altre novetat es una actualització d'Evernote que inclou l'opció d'afegir recordatoris a les nostres notes. D'Evernote ja n'hem parlat al bloc com d'un important programa de productivitat multi-plataforma, podeu llegir aquí els articles. Aquesta actualització facilita tant emprar l'eina com a gestor de tasques, portafoli de l'alumne o inclús com a eina col·laborativa de treball. Els recordatoris permeten fixar un dia i hora per rebre una notificació, a l'iPad o ordinadors OSX, en forma de bàners o avís, aixi com el conseqüent globus vermell/numerat a l'app. Paral·lelament també tenim l'opció de rebre un correu el dia que tenim assignat el recordatori, en aquest cas no es pot detallar l'hora i el rebrem a primera hora del mati.

foto còpia 2

Una actualització que encara fa més potent Evernote, i que s'ens dubte ens dona un cop de ma per recordar o avisar (col.laboradors, alumnes…) del contingut que hi emmagatzemem.

Si voleu conèixer exemples d'usos d'aquesta nova utilitat d'Evernote, llegiu l'article de M. Viñas publicat al bloc de Totemguard: Evernote como agenda escolar electrónica: recordatorios en notas

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

One Response to Mailbox i Evernote a l’iPad s’actualitzen per millorar la nostra productivitat

  1. Retroenllaç: Mailbox i Evernote a l’iPad s’actualitzen per millorar la nostra productivitat | 2puntZero...

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: