“Hablando sobre educación y tecnología” @edans

imagesAl darrer ITWorldEdu, vaig tenir la sort de poder assistir a la ponència d’Enrique Dans. Em va agradar tant el contingut de la seva xerrada, com sobretot l’espontaneïtat del seu tó i claredat d’idees. La qüestió és que vaig afegir la lectura, de les entrades del seu bloc, a la meva llista de subscripcions interessants (aquelles webs d’autor que no acaben d’encaixar en cap de la resta de llistes categoritzades).

Aquest dissabte va publicar l’entrada que encapçala també el títol d’aquesta, “Hablando sobre educación y tecnología”. On reprodueix una entrevista realitzada amb AulaPlaneta. En poc més de tres minuts, apunta algunes idees fonamentals sobre les TIC i l’educació:

  • Las TIC influeixen a l’educació creant un nou escenari i noves activitats.
  • El futur de las TIC passa per fer menor èmfasis en les eines i centrar-se més amb l’ús que d’elles podem fer a l’aula
  • Potser la major preparació per a les noves tecnologías és acceptar que els teus alumnes en molts casos en sabran més que tu. En tot cas, fer front a les mateixes requereix tant si com no un canvi de mentalitat.
  • El professor deixa de ser el subministrador i creador de contingut, i passa a ser el mediador dels mateixos.

Segurament cap idea que no haguem sentit abans, però interessant de refrescar amb les paraules d’un gran comunicador com és l’Enrique Dans.

Us deixo el vídeo de l’entrevista

Anuncis

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: