Primer café didàcTIC

Evernote Snapshot 20121213 141202 Aquest migdia 14 mestres de l’escola hem compartit un cafè mentre parlàvem de TICs. Creiem que ha estat una trobada molt profitosa  i per fer-vos una idea del tarannà de la reunió us fem cinc cèntims d’alguns del temes tractats.
Un dels companys ha obert la conversa preguntant com funcionava el programa “Cloud on” a l’Ipad i una companya  li ha explicat el que sap sobre això. Un altre company  ha preguntat quins altres programes d’ofimàtica estàvem fent servir els mestres de l’escola que tenen Ipad i ens hem endinsat en la discussió sobre aquests programes, sobre la filosofia del software lliure, sobre si convenia o no que l’escola ens recomanés un programa per fer servir, etc.
Evernote Snapshot 20121213 141220Després hem estat parlant de com seria la millor manera de compartir apps interessants que anem trobant sense que aquestes transmissions d’informació quedin restringides a la conversa d’un petit grup. Hem vist que seria convenient que en un proper cafè poguéssim parlar de com fer el nostre banc de recursos i quines eines tenim per compartir-lo.
Durant la trobada hem fet servir l’Apple TV per familiaritzar-nos amb el seu ús mentre compartíem informació dels nostres Ipads.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: