Formació al teu aire…

Us presentem una nova oferta de formació prou interessant, CEL Working.

T’agradaria poder realitzar un curs sense la pressió d’un termini molt breu i intens de temps? Vols formar-te però no pots perquè no disposes de les hores necessàries en les dates marcades?

CELWorking, en col·laboració amb Espiral, Educació i Tecnologia, et proposa uns cursos en els quals podràs formar-te “Al teu aire”, sense restricció horària I amb uns marges de temps molt extensos perquè puguis anar al teu ritme, amb l’ajuda d’experts tutors I tutores al llarg del teu aprenentatge.

Si vols conèixer l’oferta formativa actual, accedeix a:

http://www.celworking.com/formacion/

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: