AWW i Chalk – pissarres al nostre ordinador o iPad

AWW (A Web Whiteboard) i Chalk (guix) son dos aplicatius web que reprodueixen una pissarra a la pantalla del nostre ordinador o iPad.

 

 

 

 

 

AWW és Una pissarra Web de d’ús senzill que et permet utilitzar el teu ordinador, tauleta o smartphone per dibuixar esbossos, col · laborar amb els altres i compartir-los amb qui vulguis.

Un cop a la pàgina de l’aplicació cliquem o fem tap (doncs també es compatible amb el navegador del iPad) a “Start drawing“, s’ens obrirà una pantalla a mode de pissarra per escriure o dibuixar el que vulguem. La pantalla consta amb tres únics botons amb les següents opcions:

– Color: Per escollir-lo

– Pencil: escollir el gruix del traç, inserir text amb el teclat, o emprar l’esborrador

– Menu: on podrem esborrar tot el contingut i començar de nou, convidar a altres persones a col.laborar-hi en temps real, enviar a xarxes socials, o guarda-la.

Al ser una aplicació web ens caldrà tenir connexió. Funciona a tots els navegadors, i no necessita de cap instal·lació, ni registrar-se a l’aplicatiu.

Chalk és una agradable pissarra per visualitzar a l’iPad. Però atenció no la cerquis a l’AppStore! No és cap aplicació, és una pàgina web que podràs obrir al navegador de l’iPad, i que et simularà una minimalista però agradable pissarra negra on escriure. Aquest curt vídeo us mostra com funciona, com afegir-la a la pantalla del iPad (com si fos una app més), així com la manera de guardar les vostres creacions. Senzill! Però… cal complicar-se més la vida?

 

Anuncis

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

One Response to AWW i Chalk – pissarres al nostre ordinador o iPad

  1. Retroenllaç: AWW i Chalk – pissarres al nostre ordinador o iPad | msayrach Blog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: