Pujar fotos a Flickr i publicar-les directament a WordPress

Hem vist que un dels grans recursos al fer entrades als blocs de classe, és poder-hi inserir fotografies. És més, sempre que puguem, ni que en sigui una, val la pena acompanyar les nostres entrades escrites amb alguna imatge. Això les fa més visuals i atraients. És evident que moltes entrades necessitaran anar acompanyades d’un nombre important d’imatges (activitats d’aula, excursions, convivències…). WordPress ens permet una capacitat de carga total de 3GB, és per això que hem de procurar no fer entrades amb un nombre elevat de fotografies, o podem quedar-nos sense espai d’emmagatzematge aviat.

Per solucionar-ho us proposem que quan tingueu més de 8 fotografies per publicar, les pugeu prèviament a la compte Flickr de l’Escola. Al següent tutorial en vídeo (4 minuts), us mostra com fer-ho. És molt senzill, i a més un cop pujades, podeu publicar-les directament des de Flickr al bloc de l’Escola que escolliu, sense necessitat d’entrar al bloc. Doncs Flickr s’enllaça a la perfecció amb la plataforma WordPress.

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

2 Responses to Pujar fotos a Flickr i publicar-les directament a WordPress

  1. Retroenllaç: Collage amb fotografies de les activitats fetes a classe | INNOVASAK

  2. Retroenllaç: Compartim totes les fotografies amb les famílies | INNOVASAK

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: