Eines per treballar amb àudio

Airwaves de Macca sota llicència CC

 

Hi ha moltes eines per treballar amb arxius d’àudio i enregistrar la veu. En una entrada anterior en Jordi va parlar d’Audacity. Aquí parlem de cinc eines molt senzilles que et deixen enregistrar la veu, afegir comentaris de veu a fotografies i fins i tot convertir text escrit en català a un arxiu MP3.

 

 

 Vocaroo et permet enregistrar un missatge de veu de manera molt senzilla. Un cop enregistrat el missatge, es pot enviar per correu, publicar al Facebook o Twitter o embedir-lo al teu bloc. No cal registrar-se ni descarregar cap programa.

 

Audioboo et permet fer el mateix que Vocaroo, però cal registrar-se com usuari. També és una mena de xarxa social. Pots seguir a persones i escoltar el que enregistren, fins i tot pots crear canals de Podcasts amb Audioboo a iTunes.

 

 

Blabberize és una eina molt divertida. Selecciones una fotografía d’un animal i afegeixes la teva veu. L’animal parlarà. Com les altres eines, és molt fàcil de crear i compartir els teus enregistraments.

 

També tenim  Fotobabble. Cal registrar-se, però val la pena. Pujes una fotografia i afegeixes la veu. Una eina amb moltes possibilitats per a les classes de llengua.

 

Finalment, cal parlar de vozme. Escrius un text en anglès, castellà o català i aquesta eina li posa veu.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: