Obrint perspectives… Pantalla completa!

de fatboyke sota llicència CC

La incorporació de netbooks a les aules està portant un canvi de metodologies a les diferents àrees, o no! Però en tot cas això seria tema de la categoria “Per Reflexionar”. El que és evident és que pot ser una eina amb un gran potencial, però no aixi amb una gran pantalla. Les poc més de 10″ és el mínim pel treball a l’aula, però molt sovint segur que just. Per tant, serà interessant trobar i utilitzar recursos que ens ajudin a optimitzar al màxim la visualització de la pantalla. Jo us en presento dos de les aplicacions més emprades en l’entorn educatiu.
Word
– Quan estem editant/llegint un doc. Word podem optimitzar la seva visualització ampliant-lo a pantalla completa: anant a la barra de menús, clicar visualització , i seleccionar lectura a pantalla sencera. Quan vulgueu tornar a la pantalla normal sols cal prémer la tecla Esc.

Explorador (Explorer, Chrome, Mozilla…)
– Si volem ampliar la pantalla per veure més porció de la pàgina web, amagant la barra de menús de l’explorador, res més fàcil que prémer la tecla F11, i tornar-la prémer per visualitzar de nou el menú.

Quines coneixeu vosaltres? Deixeu-les a comentaris i elaborarem un llistat pels nostres alumnes.

Anuncis

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: