7 consells per motivar fàcilment als teus alumnes

SweetOnVeg sota llicència CC

“Més val menjar poc i pair bé” – Els que ja em coneixeu sabeu que m’agrada simplificar i tot sovint anar per feina, no soc gaire amant d’embolcar gaire les coses. Això m’ajuda a reflexionar i procurar entendre amb major fluïdesa i a cercar respostes o accions més simples d’executar. Dintre aquest context, aquests dies vaig llegir un article a “Red Alumnos”, el qual he cregut interessant de transformar-lo i compartir-lo  a modus de reflexió. Coincideixo força amb tots els punts que comenta Rafa Oliva al seu article, uns més que d’altres. Sobretot m’agrada el procés per simplificar un aspecte, d’altre banda tant complexe, com és la motivació dels nostres alumnes.

I vosaltres que en penseu? Deixeu els vostres comentaris! 😉

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

3 Responses to 7 consells per motivar fàcilment als teus alumnes

  1. redAlumnos says:

    ¡Muy buena la presentación!

    Rafa Oliva
    http://www.redAlumnos.com

  2. Podríem afegir un 8è consell… els docents hem de ser els primers que hem de estar motivats, encuriosits, actius i amb uns objectius clars, opimistas i confiats en l’èxit dels nostres alumnes. Perquè ells aprendran, per damunt de tot, del testimoni que nosaltres els hi deixem. Si nosaltres estem bé, si gaudim a l’aula, hi ha més possibilitats que ells també ho facin.

  3. Fantàstic! Això es pot aplicar a moltes coses. Proposar-se objectius clars i senzills és molt útil i mesurar el rendiment ho trobo fonamental, però ens costa molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: