Doodle – per fer una enquesta o tria

Ara ja fa quasi un any de la píndola de Doodle, una senzilla aplicació web per fer una enquesta o tria. De fet ben segur que la majoria ja hem participat amb aquest temps en alguna tria proposada mitjançant aquest programa. Arran però, d’una consulta d’una companya, he cregut que seria bo refrescar el seu funcionament i ús. És per això que us adjuntem el document que en el seu dia vàrem preparar i que continua plenament actualitzat.

Doodle un enginyós servei que serveix per crear enquestes en línia.

De forma fàcil i sense necessitat de registrar-nos, podem crear enquestes perquè els nostres companys/es o els nostres alumnes donin el seu vot. Si a més volem portar un control sobre l’històric d’enquestes creades, simplement amb registrar-nos a Doodle de forma gratuïta i crear les enquestes havent fet abans “Iniciar sessió”, serà suficient.

Tútorial en pdf de com enregistrar-se a Doodle i fer-ne ús.

 

Ah! I recordeu que també ens podeu fer arribar els vostres dubtes amb la finestra que per aquest efecte trobareu a la part superior dreta del bloc.

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

One Response to Doodle – per fer una enquesta o tria

  1. James Ward says:

    He trobat una altra eina que serveix per a fer enquestes senzilles. http://kwiqpoll.com/ et deixa crear quüestionaris en molt poc temps. Es podria fer servir per avaluar activitats fetes a classe en acabar la sessió. Un cop preparada la classe es crea el qüestionari i s’envia als alumnes. Ells responen a les preguntes elaborades al final de la classe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: