mp32tube – crea un vídeo a partir de imatges o ppt amb àudio

Aquests dies cercava una aplicació web gratuïta on poder allotjar un arxiu d’àudio associant-lo amb una imatge, i que alhora pogués posteriorment enllaçar o incrustar amb facilitat en una pàgina web o bloc. Inicialment descartava la idea de fer un podcast, procés més elaborat, i en el seu lloc cercar alguna opció més immediata. Així és com vaig trobar mp32tube, una aplicació on amb uns pocs clics creem un vídeo a partir de la imatge/s que escollim o be de les diapositives d’una ppt. Li afegim l’àudio que vulguem (cançó, gravació…) i el pengem a la nostra compte YouTube.

El primer que ens cal és accedir a mp32tube, no cal registrar-nos. Tot seguit cliquem al quadre inferior per a poder crear un nou vídeo.

1- Cliquem Upload a new file per pujar l’arxiu d’àudio del nostre ordinador (cançó, gravació de veu…)
2- Cliquem a Upload a new image per pujar la fotografia o diapositiva (en format imatge), repetim l’operació per tantes imatges com vulguem pujar o seleccionant-les totes alhora.
3/4- Doneu un nom i descripció al vostre vídeo.
5- Escolliu la qualitat del vídeo.
6- Per últim cliqueu Send to YouTube per pujar el vídeo, a continuació us demanarà permís per accedir al vostre compte de YouTube, confirmeu i ja està! Ara sols cal esperar que el vídeo és pengi i passi el temps necessari a fer-se visible al vostre compte.

 

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: