Reenviar el correu de la Intranet al nostre correu personal

Imatge de Éole sota llicència CC

Aquest és el primer dubte que ens heu deixat al bloc, i estem encantats de poder respondre’l! Desitgem que Envia’ns el teu dubte sigui una bona via per endinsar-nos cada cop més en aquest món fantasTIC.

Doncs bé, segurament molts de nosaltres tenim algun altre compte de correu electrònic (gmail, hotmail, yahoo…) a banda del de l’Escola, i tot sovint ens agradaria poder consultar aquest darrer en el nostre correu particular. D’aquesta manera visualitzem tots els missatges en una mateixa aplicació guanyant temps i comoditat.  Que cal fer per rebre el correu d’Intranet en el nostre particular? Som-hi…

Un cop estem a la pantalla del correu de l’Escola, cliquem sota el nostre nom on posa opcions (1) i al desplegable cliquem Mostra totes les opcions… (2)

clica per ampliar

A la pantalla següent, del quadre que trobem a la dreta, seleccionem Reenvia el correu electrònic.

clica per ampliar

I a la darrera pantalla,(1) escrivim primer l’adreça on volem reenviar els missatges de la Intranet , (2) decidiu si voleu mantenir una copia a Intranet (marqueu quadret), o si voleu que s’eliminin de la vostra bústia d’entrada un cop realitzat el reenviament (NO marqueu). Per acabar confirmeu el reenviament (3) clicant a Inicia el reenviament.

clica per ampliar

Això és tot! 😀

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: