Scoop.it

T’agradaria estar al dia sobre tot allò que es publica a la web relacionat amb els teus temes d’interès? Vols compartir aquesta informació amb altres que comparteixen els teus interessos? scoop.it t’agradarà. Cal crear una compte i especificar els temes que t’interessin, scoop.it et proporciona una selecció de tot allò que es puja a la web relacionada amb els teus tòpics. Tries les informacions que t’agradin i les publiques en un format de revista digital. Pots seguir els tòpics d’altres membres, fer comentaris, suggerir continguts…

 

One Response to Scoop.it

  1. Estic d’acord amb el James en relació al potencial del Scoop.it… el seu compte http://www.scoop.it/t/math-education-for-the-new-millenium/ és un bon exemple de l’ús que ell dóna a aquesta eina i llegir la seva selecció de materials relacionats amb les matemàtiques és sempre molt interessant.

    Des del meu punt de vista, Scoop.it també és una bona manera d’endreçar tot això que t’arriba a les mans que saps que algun dia et farà servei però que tens por de no trobar el dia que el necessitis. El grup PuntMat té un compte de Scoop.it (http://www.scoop.it/t/videos-que-ens-agraden-a-puntmat) on explota més aquesta faceta que la de “comissari d’exposició” que explicava el James.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: