Com crear e inserir siluetes a partir de fotografies directament a PowerPoint

Avui us presento aquest truc que he llegit a “El arte de presentar“, l’he trobat genial! Tant el recurs com l’explicació del seu ús a una presentació que fa Gonzalo Alvarez, és molt interessant.  També és aplicable a altres programes com la Keynote de Mac.

El procés és així de senzill:

1. Insereix la fotografia sobre una transparència en blanc. Quan més gran sigui la qualitat de la silueta que  voleu, millor serà el resultat.

2. Al quadre de inserir formes, selecciona l’eina A mà alçada.

3. Sense aixecar el ratolí o el llapis digital del teva tauleta digital,repassa acuradament la silueta del subjecte de la fotografia.

4. Quan hagis acabat, tindràs un objecte l’interior del qual pots omplir amb un color uniforme. Es tracta d’un gràfic vectorial, de manera que el pots fer més gran o encongir sense perdre qualitat. Pots canviar el seu color a voluntat, fer-lo transparent, omplir-lo amb una textura de color degradat, … el que vulguis! És la teva silueta i podràs usar-la al teu gust.

imatge i font: El Arte de Presentar

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: