Dia Internacional d’Internet Segura

20120208-164947.jpgEl 7 febrer es celebra el Dia Internacional d’Internet Segura . Aquesta celebració és una excel.lent oportunitat per a plantejar als centres educatius activitats entorn a un ús segur i saludable d’Internet. Atesa la important presència d’Internet en la vida dels menors, és clau educar en els usos segurs d’aquesta tecnologia.

En aquest sentit, i amb motiu d’aquesta data, desde iDidactic llencen l’ espai web Internet Segura . Aquest espai està orientat principalment a pares, mares i educadors i, per això, té un enfocament pedagògic de la seguretat a Internet. Els continguts abasten els principals àmbits d’acció on té lloc l’activitat internauta dels menors. Per aquest motiu, es descriuen les configuracions de seguretat i control parental de Windows, Mac, Google, Facebook d’una banda i, per altra, es presenten una selecció dels millors manuals i guies per educar adequadament els nostres fills en l’ús segur de la Xarxa

 via: iDidactic Blog

Quant a Manel Sayrach
I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: